Za ovim su glumcem žene nekada ludjele, a danas ga rijetko viđamo u javnosti

Foto: Press/Evan Agostini/Invision/AP via Guliver

GLUMAC Brandon Fraiser devedesetih je žario i palio Hollywoodom. 

U filmu George iz džungle pokazao je zavidne mišiće pa je stekao veliki broj obožavateljica koje su uzdisale za njim, a proslavio se i ulogom u filmu Mumija. 

Danas je već pomalo zaboravljen jer se rijetko pojavljuje u javnosti, a kad se i pojavi, teško ga je prepoznati na prvu. 

Glumac, koji trenutno ima 52 godine, snimljen je na premijeri filma No Sudden Moves ovog petka u New Yorku, a fizički se poprilično promijenio od vremena svoje najveće slave. 

U jednom intervjuu za časopis GQ Fraiser je otkrio da je nekoliko godina proveo tako da je svako malo bio u bolnici zbog posljedica ozljeda koje je zadobio dok je snimao filmove i sam odrađivao zahtjevne scene, bez kaskadera. 

Između ostalog, morao se podvrgnuti laminektomiji, odnosno kirurškom postupku kojim se uklanja dio kralješka, a kako operacija nije uspjela od prve, morao ju je ponoviti iduće godine. 

Brendan je prvu veću ulogu dobio 1992. godine u filmu Pračovjek iz Kalifornije, a uloga u Georgeu iz džungle 1997. godine lansirala ga je među zvijezde. 2000. glumio je s Elizabeth Hurley u filmu Začaran, a možda najveću pozornost javnosti dobio je ulogom u filmskom serijalu Mumija, gdje je glumio s Rachel Weisz.

 

Posljednjih godina nije se pojavljivao u značajnijim ulogama, a vrlo rijetko se pojavljivao u javnosti. U jednom od rijetkih intervjua za časopis GQ otkrio je zašto je gotovo u potpunosti nestao iz Hollywooda. 

Prema njegovim riječima, glumca je 2003. godine seksualno zlostavljao Philip Berk, koji je tad bio predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa (HFPA) - tijekom ručka u hotelu u Beverly Hillsu.

Pročitajte više