Zadnja prilika za ljetni posao i tjedne isplate - ostalo je samo 75 mjesta!

Foto: Press

LJETO samo što nije počelo, a svima koji ga žele iskoristiti za dodatnu zaradu, Uber nudi sjajnu priliku.

Traži se još partnera-vozača za posao s fleksibilnim radnim vremenom i tjednim isplatama zarade. Vozači koji koriste Uber platformu sami odlučuju kada i koliko će raditi što im ostavlja dovoljno slobodnog vremena za obitelj i prijatelje, a zahvaljujući tjednoj isplati zarade, nema više dugih čekanja na zarađeni novac.

Sve što je potrebno su osobna iskaznica i vozačka dozvola te razgovor s Uberovim predstavnikom. Nije potrebno imati vlastitu tvrtku ni vozilo. Zaposliti se možete kod postojećeg partnera-vozača koji će vam osigurati i auto za rad.

"Ljeti cijeli grad oživi, pa je više posla, što znači i veću zaradu. No, zahvaljujući fleksibilnom radnom vremenu, uspijem odraditi dovoljno sati i naći vremena za odlazak na kupanje, a zbog tjedne isplate zarade, uvijek imam novaca u džepu!“, istaknuo je Ivan L., Uberov partner-vozač koji je iznimno zadovoljan radom tijekom ljetne sezone.

Uber je tehnološka platforma koja spaja korisnike i partnere-vozače na jednostavan i siguran način putem mobilne aplikacije, a u Hrvatskoj je prisutan od 2015. godine. Usluga je dostupna u Zagrebu, Zadru, Splitu, Dubrovniku, Šibeniku i Novalji s više od 100.000 aktivnih korisnika, a samo prošlo ljeto Uber je u gradovima na obali koristilo više od 30.000 korisnika.

Uber poziva sve one koji razmišljaju o tome da se pridruže i postanu partneri-vozači da ispune formular na Uberovoj internetskoj stranici, dođu i saznaju više na uvodnoj prezentaciji u svom gradu ili nazovu na 0800-0044 i saznaju sve što ih zanima! 

Pročitajte više