Žanamari: Zagrepčani znaju sve o svima, a ništa o sebi

Treći put zaredom Žanamari će nastupiti na Dori, ali ovaj put najavljuje veliki stilski zaokret kojeg naziva početkom nove glazbene ere. "Pjesma je potpuno drugačija od svega što sam dosad radila, jako sam ponosna na nju i na suradnju sa Silvijem Pasarićem, koji će najvjerojatnije biti producent novog albuma. Iako je priprema još u početnoj fazi, nadam se da će u trgovinama biti 8. rujna, na moj rođendan", kaže Žanamari, koja za pjesmu "Jedino moje" ne sprema posebni scenski nastup, jer joj je, kaže, važno da dobro otpjeva pjesmu i proživi duboki tekst.

Nedavno je u tvrtci koja se bavi edukacijskim seminarima, a u kojoj radi već neko vrijeme, promovirana u direktoricu marketinga i prodaje, a posao joj, kaže, nimalo ne smeta u pjevanju. "Kad je čovjek materijalno situiran, mirne duše može biti kreativan. Otkad radim, bolje mi je krenulo i u pjevačkoj karijeri, jer se više ne moram kompromitirati pjevanjem u lošim uvjetima. I definitivno nije istina da sam u agenciju otišla iz očaja, pjevanjem sam i prije sasvim pristojno zarađivala", komentira Žanamari zlonamjerne navode kako se posvetila uredskom poslu jer od glazbe "nije zaradila ni lipe".

Njezin novi album pratit će, naravno, i novi imidž, za koji kaže da će biti puno čedniji od onoga na što je javnost navikla. "Bit ću konačno ono što jesam, neću više slušati razne menadžere koji su mi svojevremeno sugerirali oskudnu odjeću", odlučna je Žanamari u namjeri da promjeni percepciju u javnosti.

A privatni život? Na sam spomen te teme Žanamari naglo mijenja ton i izgovara legendarnu rečenicu "Nemam komentara". Ipak, sretno je zaljubljena, a za detaljnije informacije o dečku sugerira nam da se raspitamo po Zagrebu. "Po gradu se svašta priča o meni. Zagrepčani znaju sve o svima, a ništa o sebi", zaključuje Žanamari.

D.K.

Pročitajte više