Zašto je porođaj Meghan Markle potpuno drugačiji od porođaja Kate Middleton

Foto: Guliver Image/Getty Images

KRALJEVSKA obitelj danas je objavila da je Meghan Markle jutros rodila sina. Vijest o rođenju dječaka potvrdio je princ Harry koji je kazao da je jako ponosan na svoju suprugu Meghan i da je dječak zdrav i lijep.

Porođaj supruge princa Harryja potpuno je drugačiji od tri porođaja Kate Middleton koja je javnost pratila na potpuno drugačiji način, budući da se unaprijed znalo u kojoj će se bolnici poroditi.

Meghan i Harry lokaciju porođaja nisu objavili javno te je zbog toga onemogućeno da novinari i fotografi danima kampiraju ispred vrata bolnice, kao što je to bio slučaj s Kate Middleton i princezom Dianom. Obje su djecu rađale u privatnom dijelu bolnice St Mary's u Londonu.

Princeza Diana i Kate Middleton djecu su nekoliko sati nakon porođaja pokazivale fotografima i novinarima, što je za Meghan očito potpuno neprihvatljivo. Jednom prilikom je čak izjavila da je duboko žalila Kate zbog činjenice da u štiklama stoji pred stotinama fotoaparata nekoliko sati nakon porođaja. Ni princeza Diana nije bila oduševljena ovim običajem te je jednom prilikom rekla da je jedva izdržala fotografiranje s novorođenim Williamom te je počela plakati od bolova čim je automobil pobjegao fotoaparatima. 

U narednih nekoliko dana očekuje se i objava imena, ali i titule sina princa Harryja i Meghan Markle. Vjerojatno će fotografije bebe objaviti tek kada se Meghan potpuno oporavi od porođaja.

Pročitajte više