Bivši PR-ovac J. Lo: Njen novi album je propao jer je svijet krenuo dalje

Foto: epa

Novi album Jennifer Lopez, koji se žestoko promovirao pod nazivom This Is Me..Now, postigao je slabije rezultate nego što su mnogi očekivali. Baza obožavatelja Jennifer Lopez se smanjuje i slobodno se može reći da je karijera J.Lo izgubila svoj nekadašnji sjaj.

Sada se oglasio jedan od njezinih bivših PR-ovaca, otkrivši što misli da je razlog neuspjeha albuma Jennifer Lopez.

Album This Is Me...Now je propali projekt

Jennifer Lopez je objavila svoj prvi album u 10 godina, This Is Me...Now, 16. veljače 2024. Izgleda da su svi promotivni napori bili uzaludni, uključujući brojne nastupe i gostovanje u popularnoj emisiji Saturday Night Live.

Album je zauzeo 39. mjesto na Billboardovoj 200 ljestvici, što ga čini njezinim prvim albumom koji se nije popeo u Top 20 ljestvice miješanih žanrova. Album je prodan u 14.000 kopija, od čega je 11.000 prodano fizički, a 3000 albuma je digitalno preuzeto.

Spomenuto izdanje albuma predvodio je dokumentarac Najveća ljubavna priča koja nikad nije ispričana, a u pripremi je bila i svjetska turneja. No, izgleda da su se ulaznice slabo prodavale pa je J.Lo otkazala nastupe. 

"Ako netko na njezinoj razini otkazuje koncerte, to je loše, vrlo loše", rekao je neimenovani izvor za The New York Post.

"Samo nekoliko ljudi još uvijek može privući mase obožavatelja nakon desetljeća karijere, a to su imena poput Springsteena ili Madonne", dodaju upućeni.

Kakve veze s ovim ima Ben Affleck?

Govoreći za The New York Post, bivši PR Jennifer Lopez, Rob Shuter, kaže da je njezin prvi album nakon deset godina propao. 

"Jennifer je uvijek bila genijalna u marketingu i odnosima s javnošću, ali njezina najveća pogrešna procjena ovdje je što misli da je svijet još uvijek zainteresiran za ljubavnu priču Ben i Jennifer", otvoreno je rekao Shuter.

"Ali nikoga više nije briga za Bennifer. Svijet je krenuo dalje."

Osim prožvakane priče s Benom, mnogi smatraju da Jennifer koristi svoje odrastanje u Bronxu kako bi se svidjela većoj masi ljudi.

Pročitajte više