Zdravi i fit uz Samsung Galaxy Watch3

Foto: Press

SVAKODNEVICU nam redovito obilježavaju dinamične poslovne, ali i privatne obveze. Većinu vremena provodimo sjedeći pred računalom, dok žongliramo između pretinaca elektroničke pošte i poslovnih sastanaka. Kako bismo održali psihofizičko zdravlje te prikupili energiju za nadolazeće obveze, potrebna nam je tjelesna aktivnost, a motivacijski gadget Samsung Galaxy Watch3 dodana je vrijednost našem zdravlju.

Započnite svoju fitness transformaciju

Rekreacijski boravci u prirodi i lagane sportske aktivnosti pojačavaju razinu hormona sreće i jačaju imunitet, no često nam zapravo treba motivacija kako bismo održali kontinuitet. Neki tako odluče angažirati profesionalnog trenera koji im pomaže pri vježbanju u teretani, drugima je samo potreban poticaj rekreacije s dobrim društvom, dok se u posljednje vrijeme sve više njih odlučuje za nabavku kvalitetnog gadgeta. Poticajni oblici se naravno međusobno ne isključuju, no ipak smo odlučili izdvojiti jedan najnoviji gadget. Riječ je o novoj Samsung uzdanici, pametnom satu Galaxy Watch3. Izrađen je od vrhunskih materijala poput nehrđajućeg čelika i kože visoke kvalitete, a one najzahtjevnije oduševit će elegantni dizajn od titanija.

Na njegovom zaslonu koji je veći, ali ne i teži u odnosu na prethodnu generaciju ovih pametnih satova, možete odabrati trening po vašem izboru i doživjeti nevjerojatnu fitness transformaciju. Za potpuni ugođaj potrebno je odabrati trening na Galaxy pametnom telefonu te podijeliti sliku na zaslonu Samsung Smart Televizora. Možete birati između 120 različitih video vježbi dostupnih na Samsung Health aplikaciji. Nikad nije lakše bilo biti fit zar ne?

Pametni sat koji brine o vama

Ovaj pametni uređaj nije samo motivacija za vježbanje, on prati sve vaše vitalne funkcije. Galaxy Watch3 pomaže vam u održavanju zdravlja, zahvaljujući Blood oxygen (SpO2) mogućnosti možete provjeriti vlastitu zasićenost kisikom tijekom treninga i wellnessa. Također, uz pomoć alata za analizu trčanja, dobiva trenutne informacije tijekom jogginga te popratne izvještaje koji će pomoći u poboljšanju kondicije i smanjenju potencijalnih ozljeda.

Isto tako, uređaj će biti opremljen i analizom VO2 podataka o potrošnji kisika. Ovaj pametni saveznik u zdravlju vas ne napušta ni dok spavate jer dolazi s najnovijim alatima za analizu spavanja za bolji i kvalitetniji san. Dobar i kvalitetan san je pola zdravlja, zar ne?

Uz Samsung Galaxy Watch3 poboljšajte svoje zdravlje, ali i potaknite prijatelja da učini isto. Jednostavnim pokretom zgloba odgovorite mu na poziv i predložite da vam se pridruži upravo na trčanju. Uz ovakvu pametnu tehnološku potporu dovedite se do fizičkog, mentalnog i društvenog blagostanja!

Pročitajte više