Željka Antunović: Potrebno je da političarke budu ženstvene

SINOĆ je u modi uživala i članica predsjedništva SDP-a, Željka Antunović. U Westgate je stigla u društvu prijateljice. Za Index je otkrila što misli o hrvatskoj modi i kakav stil njeguje. "Tu sam zbog Matije Vuice, prijateljice smo. Moj posao i stil života ne odgovara ekskluzivi koju Matija radi, ali da, radila mi je neke stvari, meni i mojoj kćeri", otkrila nam je Željka.

"Potrebno je da političarke budu ženstvene"

Domaće dizajnere cijeni i nosi. "Ja mahom nosim sve što se radi u ovoj zemlji, možda nije ekskluziva, ali je u svakom slučaju domaća konfekcija, ili domaći pret-a-porter. Naravno da je moguće da političarke budu ženstvene, ne znam koliko ja u tome uspijevam, ali mislim da je to moguće, čak i potrebno", rekla nam je šarmantna političarka kad smo je upitali koliko političarke mogu sebi dopustiti ženstvenosti obzirom na posao koji rade.

"Modna industrija može nam postati brand i izvozni proizvod"

"Mislim da je moda u Hrvata sve bolja i bolje. Modna industrija je isto tako industrija, proizvodnja i ako smo u tome dobri, ako to znamo predstaviti na pravi način, može postati brand i izvozni proizvod, donositi zaradu i zapošljavati ljude. Kreatori će sami procijeniti koliko im je revija potrebno da bi uspjeli u ostvarenju svojih ciljeva", komentirala je Željka kada smo je upitali smatra li da je potrebno toliko modnih događanja u recesiji.

Pročitajte više