Žena rekla frendici da snizi standarde ako želi naći frajera. Ova se uvrijedila

Foto: Shutterstock

KORISNICA Reddita zatražila je savjet nakon što ju je društvo napalo zbog kritike koju je uputila prijateljici Loli. Rekla je Loli da snizi standarde kada je riječ o muškarcima i upiše se u teretanu. Lola (26) je već godinama sama unatoč tome što se uključila na sve dejting aplikacije. Ona čak pokušava manifestirati ljubav u svom životu tako što uvijek nosi bijelu odjeću. 

Iako Loli muškarci često prilaze, pogotovo kad zajedno izlaze, njezini standardi su, prema korisnici Reddita, "toliko visoki da će vjerojatno zauvijek ostati sama". Lola želi da njezin muškarac ide u teretanu, ima plaću od 100 tisuća dolara godišnje i da zna svirati neki instrument. Također, mora biti visok najmanje 187 centimetara. 

Korisnicu Reddita kritizirali su zajednički prijatelji kad je Loli rekla da snizi svoje standarde jer ni ona sama ne ispunjava kriterije koje zahtijeva. "Radi na pola radnog vremena i živi s roditeljima. Ima višak kilograma i mrzi vježbanje te nikad u životu nije svirala neki instrument", napisala je. Korisnica Reddita dodaje i da joj je zasmetalo što Lola ima naviku uvući svoj nepostojeći ljubavni život u svaki razgovor.

Lola je završila u suzama

"Pitala me i kako sam ja uspjela uloviti svog glazbeno nadarenog dečka sportaša. Objasnila sam joj da imamo zajedničke interese i da svaki dan idemo zajedno u teretanu. Rekla sam joj da bi, ako želi pronaći takvog muškarca, trebala razmisliti o tome da se više angažira u svom poslu, ide u teretanu i nađe hobi koji želi da njezin partner ima ili neka se navikne na samoću", napisala je.

Lolu je to rasplakalo. "Stvarno se uzrujala i optužila me da sam joj rekla da je debela (iako nikad nisam rekla ništa o gubitku kilograma. Samo sam spomenula teretanu jer ona želi da njezin partner ide u teretanu)", napisala je. Zajednički prijatelji korisnice Reddita i Lole bili su podijeljeni. 

"Ako želi uspješnog tipa, trebala bi i sama poraditi na tome"

"Jedan od mojih prijatelja rekao mi je da je Lola super i zaslužuje sjajnog momka i da se ne treba mijenjati", rekla je. "Drugi su me podržali i rekli da je ono što sam rekla ispravno", dodala je. Žena je objavu podijelila u Redditovoj grupi "Jesam li debil?" i pitala korisnike što misle. 

"Dala si Loli iskren, koristan savjet kad ga je tražila. Nisi je posramila, samo si istaknula da ljudi često izlaze s onima koji imaju sličan stil života. Ako želi fit i uspješnog tipa, trebala bi sama poraditi na tim stvarima", "Naravno, ona zaslužuje nevjerojatnog tipa, ali nevjerojatan tip će htjeti i nevjerojatnu ženu. Što ona nudi?" pisali su joj.

 

Pročitajte više