Dala kćeri mobitel pa se šokirala kad joj je pozvonio dostavljač

Foto: NBC 7 screenshot

NIJE čudno da djeca danas roditelje traže mobitel kako bi mogla igrati igrice ili gledati crtiće i tako prikratiti dosadu. Međutim, jedna dvogodišnjakinja otišla je korak dalje kad se dokopala maminog telefona. Uz samo nekoliko klikova naručila je novu sofu.

Isabella McNeil odlučila je udovoljiti kćerkici Rayni i dati joj mobitel kojim se htjela igrati. Ranije tog dana, preko aplikacije Amazon je pretraživala sofe, ali nije donijela odluku hoće li je na kraju uopće kupiti.

Ipak, Rayna je donijela odluku umjesto mame i naručila sofu za 430 dolara, odnosno skoro 2900 kuna. 

Isabella nije imala pojma što se dogodilo sve dok joj nije došla obavijest u kojoj je stajalo: "Vaša pošiljka je na putu."

"Ja sam na skup način naučila lekciju. Sada znam da je opasno dati djetetu mobitel u ruke prije nego što ne ugasim Amazon. Dovoljan je jedan klik i narudžba stiže", otkrila je mama koja je pokušala otkazati narudžbu, ali bilo je prekasno jer je kauč već stigao na njen kućni prag.

Tvrdi da je htjela vratiti kauč, ali su je iz Amazona tražili 530 kuna naknade, a poštarina bi je stajala 670 kuna. Shvatila je da bi više mogla zaraditi ako sofu pokuša prodati preko oglasnika pa je to i učinila. 

"Potpuno nov, u kutiji. Naručen zabunom, moje dijete je to učinilo… Proklet bio jedan klik na Amazonu", napisala je u oglasu koji je, između ostalog, objavila i na Facebooku.

Pročitajte više