Dale Earnhardt Jr. i njegova supruga Amy čekaju drugo dijete

DALE Earnhardt Jr. sin je legendarnog istoimenog oca koji je 2001. poginuo u sudaru u posljednjem krugu slavne utrke Daytona 500. Dale mlađi istu je utrku osvojio dvaput u karijeri koja se protegnula na više od 20 godina. Čak 15 puta za redom izabran je za najpopularnijeg vozača NASCAR-a, a prije dvije godine se umirovio i od tada radi kao televizijski analitičar, iako se i dalje rekreativno utrkuje.

U videu koji je prije nekoliko dana Amy objavila na svojem Instagram profilu par je otkrio da čeka drugo dijete, a način na koji je legendarni vozač saznao sretnu vijest je presladak.

Amy je prvo vijest pratiteljima objavila uz pomoć dvogodišnje kćeri Isle koja ponosno u videu kaže: “Postat ću sestra!”

Slatka objava prikupila je više od 200 tisuća lajkova i ohrabrila Amy da objavi i način na koji je Dale saznao da će ponovno postati otac.

Video započinje tako da Amy od Dalea traži da pročita što piše na Islinoj majici. Dale pročita natpis koji kaže “super savršena sestra” i shvati da će postati otac, ali u trenutku zbunjenosti zaključi da će dijete sigurno biti djevojčica i, tek nakon što mu Amy objasni da će njihova kći djetetu biti sestra bez obzira na spol, krene s oduševljenjem.

Iako dirnut spoznajom, Dale priznaje i da ih je malo strah svega budući da u ovo vrijeme pandemije virusa COVID-19 ništa nije kao ranije. Uz samoizolaciju i karantenu, bolnice rade smanjenim intenzitetom i mnogo pretraga koje bi on i supruga trebali napraviti trenutačno nisu dostupne.

“Zbog svih restrikcija koje su trenutno na snazi, ne možemo ići na pretrage i preglede onoliko često koliko bismo željeli i to nas čini nervoznima”, objasnio je 45-godišnjak u svojem podcastu nakon objave trudnoće.

“Ovo je potpuno drugačiji proces u odnosu na prvu trudnoću, no u konačnici samo se nadamo da će sve proći u redu.” 

Jedna od stvari na koju su se odlučili zbog novonastale situacije je i da ne saznaju koji je spol djeteta do rođenja i iznenade se. Ono što Dale priznaje je da u ovom trenutku nisu računali s povećanjem obitelji.

“Ovo je iznenađenje”, rekao je slušateljima svog podcasta i zaključio: “Nismo planirali u ovom trenutku povećavati obitelj, ali nismo bili ni daleko od te ideje. Dodatno sam se iznenadio time koliko lagano je Amy ovoga puta ostala u drugom stanju. Na kraju, ja imam 45 godina, nismo baš djeca.”

Pročitajte više