Nataša Janjić se susrela s problemom mnogih roditelja: "Nema kompromisa!"

Foto: Instagram

RODITELJSTVO može biti poprilično izazovno, osobito za one ljude koji su prvi put roditelji. 

Glumica Nataša Janjić i njezin suprug ortoped Nenad Medančić sredinom veljače dobili su prvo dijete, sinčića Tonija. Iako se trudi zadržati privatne trenutke za sebe pa rijetko na društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije, s vremena na vrijeme svojim pratiteljima otkrije kako se snalazi u ulozi majke.

Tako je ovog puta priznala da se susrela s problemom koji je poznat brojnim roditeljima - nespavanjem. Naime, čini se kako je Toni prava "noćna ptica", a spavanje nadoknađuje preko dana.

"Cijelu noć ne spavamo, ali kad izađemo, odmah tone u san. S Tonijem nema kompromisa", napisala je ponosna, ali i umorna mama u opisu fotografije na kojoj pozira uz dječja kolica.

Njene pratiteljice su se odmah našalile kako je možda problem u imenu.

"Sve ti je stvar u imenu. Moj dečko je isto Toni, ni dan-danas ne može spavati po noći, ali ni po danu", napisala je jedna od njih. 

No dok su se drugi poistovjećivali s Natašinim problemom, njena prijateljica, voditeljica Marijana Batinić, udijelila joj je kompliment te joj napisala kako joj dječja kolica odlično pristaju.

Pročitajte više