Poznata pjevačica opet na udaru javnosti jer kuha s klincima

Foto: Instagram  

DOBRONAMJERNO ili zlonamjerno? Neki misle ovako, neki onako, javnost se opet čudi, a Pink živi svoj život i tjera svoje. Pokazala je to ovom kuhinjskom fotografijom, ali i mnogim drugima na kojima je prikazala svoju svakodnevicu bez imalo ustručavanja što bi javnost na njih mogla reći. 

Htjela je pokazati svojim fanovima kako izgleda njena svakodnevica s dvoje djece te kako uspijeva odraditi više stvari odjednom. Prava multitasking žena, ali ovoga puta javnost joj nije samo čestitala na njenim majčinskim sposobnostima, već se zabrinula da će kuhanje u blizini djece štetiti njihovom zdravlju i sigurnosti.

"Slatka ti je fotografija, ali molim te, nemoj nikada više kuhati dok nosiš dijete. Moglo bi im se dogoditi nešto strašno", upozorile su je brižne mame dajući joj istovremeno savjet da, ako baš mora, malenog radije stavi na leđa. Barem malo dalje od vatre i špricanja ulja". 

"I ja nosim svoju bebu svezanu u marami, ali nikada dok kuham. Nikada", javile su se i druge pa je tako Pink još jednom osjetila žalac brižne javnosti, kao onda kada je, još uvijek trudna, sjedila na podu i pila kavicu iz mikrovalne. 

A ni druge njihove obiteljske fotografije nisu baš "zlatne", ali vjerujemo da je to samo stvar dobrog humora.  

 

 

Pročitajte više