Roditelji ignoriraju mamu koja je odbila dati novac za skup poklon učiteljici

Foto: 123RF

UČITELJI i profesori uoči blagdana i završetkom školske godine od roditelja djece koju podučavaju često dobivaju poklone u znak zahvale. Najčešće je riječ o čokoladi ili boci vina, ali neki roditelji odabiru i veće darove. 

Tako je jedna mama otkrila da je drugi roditelji izbjegavaju nakon što je odbila dati novac za spa vikend koji su naumili kupiti kao zajednički dar. Roditelji su odlučili trošak podijeliti među sobom i trebala je dati 50 dolara, odnosno 325 kuna, a ona je odbila jer to smatra pretjeranim.

''Zapanjena sam kako se sada drugi roditelji odnose prema meni. Smatram neprimjerenim poklanjati takve darove i rekla sam ne'', otkrila je anonimna majka za Kidspot.

Roditelji su se za dar dogovarali putem zajedničke poruke na Facebooku u kojoj je bila sudionica.

''Druge mame sad me ignoriraju kad dolazim po djecu u školu, a smatrala sam ih bliskim prijateljicama'', dodala je i pojasnila kako ne misli da učiteljica njene djece ne zaslužuje poklon, nego smatra da su roditelji pretjerali i počeli poklanjati preskupe darove. 

''Po meni je to suludo. Znam da učitelji rade naporno, ali ne zaslužuju opuštajući vikend u toplicama vrijedan 3500 kuna'', poručila je. 

Iako je drugi izbjegavaju, odlučna je u namjeri da ne popusti pod pritiskom. Učiteljici je kupila skroman dar.

Pročitajte više