Roditelji prodaju sinov krevet zbog neposlušnosti, ljudi su zgroženi

Foto: Shutterstock

JEDNA od najtežih stvari kod roditeljstva je dobra ravnoteža između održavanja discipline i pružanja razumijevanja i ljubavi.

Jedna mama je, prema negativnim reakcijama, ipak prešla granicu. Objavivši na Redditu da prodaje sinov krevet jer ju nije poslušao, potaknula je lavinu komentara.

Pišući uz nekoliko fotografija kreveta, majka objašnjava da je prodaja čin "grube ljubavi". Oglas glasi: "Naš sin odbija složiti odjeću pa smo mu prodali komodu. Neće namjestiti krevet? Rješavamo se kreveta."

Dodala je: "Molim vas, nemojte mi slati poruke o tome koliko sam okrutna."

Naknadno je otkrila da je krevet prodan. "Koliko god vas ovo animiralo, molim vas, povucite svoje kandže i suzdržite se od poziva stručne službe", piše ona.

Reakcije

Članovi su bili ogorčeni maminim pristupom disciplini - bez obzira na dob sina, koji ima 21 godinu, prema njenim navodima.

"Smiješna stvar u svim ovim slučajevima 'grube ljubavi' je da se vrlo rijetko sjete dodati dio 'ljubav'", napisao je jedan.

Drugi se našalio: "Čestitamo! Pobijedili ste u našoj igri 'Pogodi tko ide u dom za umirovljenike!'"

Postojala je velika zabrinutost za odnos između majke i sina, kao i zbog štete koju bi ovakav pristup mogao učiniti.

Jedan član je napisao: "Imate li dijete koje vas ne poštuje i već vas ne želi slušati? Evo brzog načina da vas umjesto toga apsolutno mrzi!"

Slična iskustva

Drugi su podijelili slična iskustva i upozorili na posljedice: "Roditelji su mi uzeli krevet jer sam ispod njega stavila odjeću. Nisam imala krevet ili madrac otprilike dvije do tri godine. Imala sam malu hrpu vreća za spavanje na podu."

Drugi je podijelio: "Kada sam bio u srednjoj školi, zaključao sam svoja vrata. Kako bi me kaznili, moji su roditelji uzeli cijela prokleta vrata. Na otprilike tri tjedna. Bilo je smiješno. Morao sam se presvlačiti u kupaonici. Još ne razumijem zašto je zaključavanje vrata problem."

Mnogi čitatelji smatrali su da treba kontaktirati policiju, ali kako je mama kasnije otkrila da je njezin sin punoljetan, čini se da to nije učinjeno.

Pročitajte više