Ovaj njegujući parfem za kosu nadahnut je mirisima prirode

Foto: Keune

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND ZA profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics predstavio je svoj najnoviji proizvod, a u pitanju je So Pure parfem za kosu. Ovaj je parfem nadahnut ljepotom i mirisima prirode te je prvi ovakav proizvod u asortimanu brenda. Formula je obogaćena prirodnim sastojcima, a ističe se mirisnim notama lista smokve, svježeg bergamota i ogrozda s dodatkom cvjetne esencije jasmina i biljke zelenog čaja.

Keune posvećen smanjenju ugljičnog otiska

Ovaj parfem za kosu je i njeguje, ostavljajući je blistavom i mekom, te joj pruža pravi spa doživljaj. So Pure proizvodi su veganski, izrađeni od certificiranih prirodnih sastojaka i nisu testirani na životinjama.

So Pure proizvodi su izrađeni od sastojaka dobivenih od neiskorištenih dijelova šećerne repe, što znači da se Keune posvetio održivosti. Proizvodi su izrađeni uzimajući u obzir smanjenje ugljičnog otiska, a sve nesmanjene emisije nadoknađuju certificiranim projektom kompenzacije ugljika.

Keune svojim koncentriranim formulama potrošačima u istom volumenu osigurava više šampona i regeneratora, a So Pure formula je bez glutena i bez silikona te su šamponi bez sulfata. 

Keune Haircosmetics proizvodi dostupni su u odabranim Keune frizerskim salonima, Keune Hair Point trgovini i na webshopu.

Pročitajte više