Kraš predstavio nove okuse Dorina čokolade. Evo koji stižu

Foto: kras.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIŽU slatke novosti iz Kraševe tvornice. Naime, Kraševa ponuda Dorininih čokolada dobila je nova pojačanja u timu. Tako im se sada pridružuju dva potpuno nova okusa - Creamy Hazelnut i Strawberry & Vanilla - te treći unaprijeđeni, Petit Beurre.

Dorina Creamy Hazelnut punjena je kremom od lješnjaka te obogaćena hrskavim komadićima lješnjaka. Dorina Strawberry & Vanilla, kao što joj ime govori, između ostaloga, sadrži jagodu i kremasti okus vanilije. Što se tiče Dorinine Petit Beurre čokolade, poboljšana joj je receptura.

Na police je već stiglo jedno izdanje idealno za blagdane

Kraš je, osim spomenutih novih okusa čokolade Dorina, na društvenim mrežama predstavio i jedno izdanje za uskršnje blagdane - Dorina Milky Eggs. Ova čokolada obogaćena je mliječnim puffsima.

Dorinu Creamy Hazelnut, Strawberry & Vanilla i unaprijeđenu Petit Beurre verziju nismo još uočili na policama, a vjerujemo da uskoro stižu. No, Dorina Milky Eggs već se može kupiti u Kraševim trgovinama, kao i onima koje drže Kraševe proizvode, a redovna cijena pakiranja od 80 grama je 1.19 eura. Trenutno se u pojedinim trgovinama može pronaći na akciji po cijeni od 0.90 eura.

Ako vas zanimaju novitet ili dobre akcije, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan. Pogledajte što se ovoga tjedna isplati kupiti u trgovinama:

>> Trgovci prepolovili cijene higijenskih potrepština i sredstava za čišćenje
>> Trgovine su snizile cijene i do 50%. Evo što se isplati kupiti

Pročitajte više