"Volim ovaj brend": CeraVe oduševio duhovitom reklamom

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PONEKAD naporne, ponekad zanimljive, o reklamama se uvijek priča. CeraVe to jako dobro zna, a željeli su da se o njihovim reklamama priča zato što su kreativne i duhovite. Stoga su napravili reklamu koja imitira najavu za romantičnu komediju i oduševili.

Žena se zaljubljuje u - kremu

Romantična komedija koju je CeraVe "najavio" zove se "The One Under the Sun". Reklamu je režirala Erin Murray iz produkcijske kuće Florence. Radnja je jednostavna: mlada žena zaljubi se u CeraVe kremu za lice s SPF-om 30 nakon što joj je dermatolog preporučio kremu.

Reklamu su podijelili na društvenim mrežama, a komentari su većinom pozitivni: "Mislila sam da je ovo prava najava, tako dobro", "Gledala bih ovo 100%", "Dobra reklama", "Jako, jako, jako pametno", "Volim ovaj brend", "Barem koristi zaštitu", "Apsolutno najbolji", "Neočekivano kao i obično", "Nevjerojatno".

Klasičan stil žanra obogatili su modernim obratom

Ova reklama nije stvorena samo da zabavi gledatelje već i da poduči o važnosti korištenja proizvoda s SPF-om. Tako dermatolog upozorava da kremu s SPF-om treba nositi svakodnevno, a doznajemo i da je proizvod nježan prema koži i bez mirisa.

"Sve više potrošača, posebno Gen Z, preskače reklame kad može. Zato smo odlučili tradicionalno oglašavanje zamijeniti zabavnim. Stvorili smo 'The One Under the Sun' kako bismo izbrisali te granice i povezali se s ciljnom publikom na novi način", rekao je Adam Kornblum, globalni direktor digitalnog marketinga CeraVea za Muse by Clio.

Najvažnije im je bilo zadržati autentičnost: "Duboko smo uronili u klasične stilove žanra, ali smo ih obogatili modernim obratom." Spajajući nespojivo uspjeli su stvoriti narativ koji je zabavan, ali potiče na razmišljanje i podučava.

Pročitajte više