Ovaj hotel je upravo proglašen najboljim na svijetu. Cijena noćenja je 400 eura

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANGIRANJE najboljih hotela na svijetu može biti prilično kontroverzan posao jer svatko ima različite prioritete.

No sada se TripAdvisor uključio u raspravu svojim Traveller's Choice najboljim od najboljih hotela za 2023. Tvrtka je svoj poredak izradila na temelju podataka o recenzijama tijekom 2022. i uzela je u obzir nevjerojatnih 1.5 milijuna hotela. 

Kako je TripAdvisor izvijestio, svaki je pobjednik prošao njihove stroge standarde povjerenja i sigurnosti. 

Uz svoju ljestvicu najboljih hotela, TripAdvisor je također otkrio popise u nekoliko potkategorija: all inclusive, B&Bs, prikladan za obitelj, najljepši novi hoteli, luksuz, neuobičajeno, mali hoteli, najbolji hoteli za spavanje i najbolji hoteli s toplicama.

No na vrhu glavne liste našao se hotel u Indiji. Najbolje mjesto za boravak na svijetu ove godine proglašena je palača Rambagh u Jaipuru u Indiji. Hvaljen zbog svog bazena, spa centra i gostoprimstva, Rambagh nosi nadimak Dragulj Jaipura i može se pohvaliti s punih pet zvjezdica na temelju više od pet tisuća recenzija.

Sljedeći na listi je bio Ozen Reserve Bolifushi, all-inclusive resort i vlastiti maldivski otočni raj, dok je treći bio Hotel Colline de France. Hotel Colline de France, raskošan objekt u brazilskom planinskom ljetovalištu Gramado, također je bio među tri najbolja prošlogodišnja, piše Time Out.

Palača Rambagh 

Predstavljajući njegovane vrtove i prekrasnu indijsku arhitekturu, luksuzna palača Rambagh bila je bivša rezidencija maharaje od Jaipura.

Sada luksuzni hotel, ima unutarnji i vanjski bazen, kao i kompletne spa usluge. Prostrane klimatizirane sobe ukrašene su bogatim teksturama, elegantnim tepisima i ručno oslikanim zidnim motivima. Sve sobe sadrže TV ravnog ekrana, osobni sef i minibar. Moderne kupaonice imaju walk-in tuš i odvojenu kadu.

Vožnja starinskom kočijom

U spa centru Jiva Grande možete uživati ​​u opuštajućoj masaži. Gosti također mogu vježbati jogu s iskusnim guruima ili vježbati u teretani. Batleri palače mogu pomoći gostima organizirati vožnju starinskom kočijom svake večeri. U sklopu objekta dostupno je besplatno parkiralište. Doručak i lagani obroci poslužuju se u The Rajput Room, dok Verandah nudi tradicionalni popodnevni čaj, šampanjac i koktele prije večere.

Ostale gastronomske mogućnosti uključuju indijsku kuhinju u Suvarna Mahal, ležerno objedovanje na otvorenom u Steamu i piće u Polo baru. Palača Rambagh udaljena je oko 3.5 km od gradske palače, Hawa Mahala i Jantar Mantara. 

Najniža cijena noćenja iznosi 390 eura, a najviše dosežu i do 5315 eura. Hotel možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više