Ove AI značajke dolaze na starije Samsung Galaxy uređaje

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD je Samsung najavio Galaxy S24 seriju, tvrtka je otkrila da će određene Galaxy AI značajke također stići na starije telefone. Sada su i službeno potvrđeno koje AI mogućnosti dolaze na starije Samsung uređaje.

Odabrane su četiri mogućnosti

Prema informaciji Mishaala Rahmana, britanski Samsung je potvrdio barem četiri Galaxy AI značajke koje će doći na starije uređaje. One su: Circle to Search, Live Translate, Note Assist i Photo Assist.

Mogućnost Circle to Search omogućava vam da označite, iscrtate ili odaberete bilo što na zaslonu i pokrenete Google pretragu za tim. Uz pomoć Live Translate možete prevoditi pozive u stvarnom vremenu, a dovoljno je da jedna osoba ima odgovarajući Galaxy uređaj. Note Assist pomaže stvarati sažetke i oblikovati ih, a Photo Assist donosi generativno uređivanje u Galeriji.

Samsung je prethodno najavio da će Galaxy S24 AI značajke stići na Galaxy S23 seriju, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 i Flip 5, te Galaxy Tab S9 seriju tijekom prve polovice ove godine. Očekuje se da će doći zajedno s One UI 6.1 ažuriranjem.

Nije poznato hoće li u budućnosti doći i preostale AI mogućnosti poput generativnih pozadina, Chat Assista i drugih.

Pročitajte više