Novi Patek Philippe velik je, a udoban sat zanimljivog dizajna

Foto: patek.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAPER je posvuda, pa tako i na satovima. Novi Patek Philippe Nautilus Flyback Chronograph ističe se kućištem od bijelog zlata i narukvicom s uzorkom plavog trapera. Sat je promjera 40.5mm i debljine 12.2mm, a dužina od luga do luga je 51.4mm. U pitanju je velik, ali udoban sportski sat, a ono što najviše pridonosi njegovoj veličini je masovno kućište.

Vodootporan do 30 metara po strogim kriterijima

Kućišta Nautilus poznata su po lijepoj mješavini završnih obrada. Gornje površine kućišta i lugova su matirane, dok su gumbi kronografa polirani. Izvedba je takva da su razlike slabo vidljive, ali ipak efektne. Plavo-siva boja kućišta odgovara boji trapera ručno šivane narukvice od goveđe kože.

Stražnja strana sata, opremljena prozorskim safirnim kristalom, otkriva kalibar CH 28‑520 C/522 flyback kronografski automatski mehanizam koji služi za napajanje novog flyback kronografa. Mehanizam promjera 30 mm radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat, pruža 45 do 55 sati rezerve snage i sastoji se od 327 dijelova. Mehanizam uključuje i Patekov pečat.

Novi Nautilus Flyback Chronograph vodootporan je do 30 metara prema postroženim kriterijima brenda. Ovaj sat možete koristiti pod tušem, pa i plivati s njim. Cijena je dostupna na zahtjev, a više o satu možete doznati ovdje.

Pročitajte više