TikTok je opsjednut ovim Swarovski naušnicama. Evo gdje ih možete kupiti

Foto/Screenshot: answear.hr/elysees.hr/swarovski.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE MREŽE postale su platforme na kojima modni trendovi eksplodiraju brzinom svjetlosti. Jedan od najnovijih modnih predmeta koji je zahvatio svijet TikToka su Swarovski naušnice, koje su postale pravi hit među korisnicima. 

Dizajnirane da se zakvače za uho, ove naušnice izrađene su od precizno izrezanih prozirnih kristala koji su postavljeni u pozlaćene, sjajne oblike, pružajući neočekivan i razigran završetak. Možete dodati dašak zabave svakom izgledu noseći ih same ili s nekim drugim komadima. Ove naušnice dio su kolekcije Dulcis, a dizajnirala ih je kreativna direktorica Giovanna Engelbert za II. kolekciju.

@veerusso New fav Earrings ✨RUN 🏃‍♀️ #fashioninspo #shoppingfinds #unboxing #fashionfinds #swarovski ♬ original sound - Victoria Russo
@veerusso Replying to @Sanaz The Viral @Swarovski try on you asked for ✨🤍 #tryon #fashioninspo #shoppingfinds #swarovski #unboxing #jewellerytok ♬ original sound - forsaken폴린

Naušnice su postale hit među korisnicima TikToka, a mnogi ih uspoređuju s velikim naušnicama koje su bile popularne u 80-ima. "Imaju princeza Diana vibru", "Ok, kupujem ih", "Prekrasne su", "Naručene", samo su neki od komentara ispod videa.

Dostupni su manji i veći modeli ovih naušnica kako bi zadovoljili različite preferencije i potrebe kupaca.

Naušnice Swarovski, cijena je 129.90 eura
Swarovski naušnice Dulcis, cijena je 115.47 eura

Pročitajte više