Samsung u Brazilu lansirao Galaxy M55. Cijena mu je 555 eura

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je predstavio Galaxy M55 u Brazilu, a očekuje se da će se telefon uskoro pojaviti i u drugim zemljama. Mobiteli serije Galaxy M obično dijele slične specifikacije s pandanima iz serije Galaxy A, ali to ovdje nije slučaj jer M55 dobiva nekoliko promjena, uključujući veći zaslon, drugačiji čipset i brže punjenje u usporedbi s Galaxyjem A55.

Galaxy M55 ima 6.7-inčni Super AMOLED Plus zaslon s FHD+ rezolucijom i stopom osvježavanja od 120 Hz. Karakterizira ga do 1000 nita maksimalne svjetline, optički čitač otiska prsta ispod zaslona i prednja kamera od 50 MP smještena unutar izreza u obliku rupice.

U Brazilu mu cijena kreće od 555 eura

Na stražnjoj strani nalazi se glavna kamera od 50 MP s OIS-om s 8 MP širokokutnim objektivom i 2 MP makro kamerom. Galaxy M 55 opremljen je Qualcommovim Snapdragon 7 Gen 1 čipsetom uz 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu koji se može proširiti uz microSD karticu.

Telefon pokreće One UI 6.1 zasnovan na Androidu 14 s jamstvom od 4 Android ažuriranja i 5 godina sigurnosnih zakrpa, piše GSMArena.

Baterija od 5000 mAh podržava Samsungovo 45 W super brzo punjenje 2.0 koje, prema Samsungovim tvrdnjama, omogućuje 70% napunjenosti uređaja za 30 minuta. Telefon će doći u tamnoplavoj i svjetlozelenoj boji. U Brazilu je već u pretprodaji s početnom cijenom od 2999 BRL (oko 555 eura). Za sada nije poznato kada stiže na naše tržište. 

Pročitajte više