Ova muška majica iz Zare novi je hit na društvenim mrežama

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je opet uzdrmala internet svojim najnovijim modnim hitom, ali ovaj put nije u pitanju ženska odjeća.

Ovaj modni brend je poznat po brzim promjenama i trendovskim komadima, ali rijetko kad su muškarci bili toliko uzbuđeni kao sada. Novi komad munjevito je postao omiljeni izbor mnogih muškaraca.

Na svom TikTok profilu, korisnik @vitoorampuglia je jučer podijelio video u kojem nosi Zarinu majicu kratkih rukava s utisnutim printom srca na ramenu i straga, što je izazvalo veliku pažnju među korisnicima TikToka, skupivši preko 1.4 milijuna pregleda u jedan dan.

@vitoorampuglia #fyp #foryou #viral #zarafinds ♬ Low Life (feat. The Weeknd) - Future

U komentarima ispod videa mnogi muškarci su tražili kod proizvoda kako bi kupili istu majicu. I dok su neki muškarci izrazili nerazumijevanje zašto je majica toliko posebna i smatrali su je prekratkom, neke žene su se složile da će je kupiti za sebe. Jedna korisnica je komentirala: "Kupila bih je za svog dečka da ga imam, ovako ću je kupiti za sebe."

Majica je dostupna u M, S, L veličinama, a cijena joj je 19.95 eura. Možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više