2. kolo HNL-a: Osim Dinama, svi domaćini favoriti

Danas se igra pet susreta, dok je sutra u 18 sati na rasporedu utakmica Varteks - Slaven Belupo.


20.45h, HTV2







Nakon dvije loše domaće utakmice protiv Pule 1856 (1:1) i Shelbournea (samo 3:2), Katalinić radi rez u prvoj jedanaestorci. Najavio je da će od prve minute zaigrati Čutuk, Grgurović, Žilić, Damjanović i Munhoz. Ritam srijeda-nedjelja također tjera trenera "bijelih" na takav potez. Imperativ je pobjeda, iz dva razloga. Odlazak u gornji dio tablice i vraćanje samopouzdanja igrača. Zagreb će nastupiti u trenutno najjačem sastavu. Trener Petković smatra da Katalinić u svojim najavama da neće igrati u najjačem sastavu samo zavarava Zagrebaše.

18h

 


20h

 

 


Pobjeda u 1. kolu u Koprivnici gura Osijek u ulogu izrazitog favorita. Zadrani nemaju dovoljnu kvalitetu da bi se mogli nadati većem ulovu od boda, a to su pokazali protiv Dinama. K tome, nedostaje ozlijeđeni napadač Hrvatin Gudelj. Kod Osječana su svi zdravi i nitko nije kažnjen.


20h

 

 


Najveći motivaciju u Kamen Ingradu za uspjehom na ovom gostovanju ima upravo Riječanin - Nenad Gračan. Uvijek je slatko pobijediti svoje. Gračan odlično poznaje Rijeku i tu leži najveća šansa gostiju. Svi su kompletni, pa se u momčadi iz Velike nadaju da će bunker i pokoja kontra uroditi plodom. Trener domaćih Scoria tvrdi da je dobro proučio igru Kamena i najavljuje pobjedu koja je nužna za podizanje forme pred teško gostovanje u Ankari. S pobjedom bi Rijeka stopostotnim učinkom krenula u ovu sezonu.


18h

 


 


nedjelja, 18h

 

 


Slaven je u polufinalu Intertoto Kupa visoko poražen od Lillea (0:3), pa je teško reći hoće li im motvacija pasti ili će, nasuprot tome, žarko htjeti pobjedu već u Varaždinu. "Farmaceuti" će biti kompletni. Ćiro će zasigurno opet spremiti nekakvu zamku za goste.Obje momčadi su startale porazima u novo prvenstvo, pa s pravom možemo reći da je ovo, uz utakmicu u Rijeci, možda najneizvjesniji par drugog kola.

Pročitajte više