Ancelotti prezadovoljan, Ronaldo nakon hat-tricka: "Nije moglo bolje početi"

Foto: Guliver Image/Getty Images

CRISTIANO RONALDO odigrao je svoju najbolju utakmicu u Ligi prvaka ikada. U demoliranju Galatasarayja 6:1 usred Istanbula Portugalac je zabio tri gola, a za jedan asistirao Karimu Benzemi.  Ronaldo je potpisom četiri gola nadmašio sve svoje dosadašnje izvedbe u LP.

"Mislim da smo nakon prvog gola kontrolirali utakmicu. Bilo je teško svega 20 minuta, ali onda je bilo dobro. Nije moglo bolje početi. Htjeli smo otvoriti dobro protiv jakog protivnika", rekao je Ronaldo.

"Bale se još prilagođava"

Osvrnuo se i na svog novog suigrača Garetha Balea, kojemu je Ancelotti priuštio europski debi iako Velšanin plaćen 100 milijuna eura još nije u najboljoj formi. S klupe je ušao u 64. minuti.


"Još se upoznajemo, prilagođava se i hvata formu. Dugo je bio bez utakmica, ali stvari se dobro razvijaju", dodao je Ronaldo.

"Čast mi je igrati u najvećem natjecanju na svijetu. Bilo je lijepo ući u igru, znao sam da ću početi na klupi, nemam s time problema jer sam trenirao tek dvadesetak dana. Osjećam da se vraćam u formu", rekao je Bale koji je sudjelovao u akciji kod petog gola.

Ancelotti: Ovo je fantastičan rezultat

Posebno sretan nakon susreta bio je Carlo Ancelotti.

"Ovo je fantastičan rezultat. Istina je da smo početak susreta otvorili nešto lošije. Međutim Isco je pogodio i to nam je vratilo mir. Nakon toga tok susreta se promijenio i sve nam je bilo lakše."

"Odigrali smo dobar susret, posebno smo bili opasni iz kontri. Kada Cristiano i Benzema imaju dobru noć, onda je sve lakše. Rezultat je sjajan za nas, za naš moral," zaključio je Talijan. 

Pročitajte više