Antonio Milić iz Belgije poručio: Hajduk me nije dovoljno cijenio

Foto: Hajduk.hr

ANTONIO MILIĆ za Hajduk je debitirao kao 17-godišnjak, a u vatru ga je ubacio Krasimir Balakov. Razvoj nastavlja pod Mišom Krstičevićem, s kojim dijeli iskustvo i iz U19 reprezentacije. Dobre partije pruža na mjestu defenzivnog veznjaka, u paru s Josipom Radoševićem. Obojica prebrzo odlaze iz kluba. Milićeva pozicija mijenja se s dolaskom Igora Tudora, koji ga koristi kao stopera, ali i lijevog beka.

Pod Tudorom je odigrao 22 utakmice u svim natjecanjima i u prosincu 2014. godine potpisao za Oostende, za odštetu od pola milijuna eura. 20-godišnji branič predstavio se ovih dana belgijskim novinarima i nije mogao zaobići razgovor o Hajduku.

"Osvojili smo Hrvatski kup 2013. godine, u finalu smo u dvije utakmice pobijedili Lokomotivu. No, najljepša uspomena na Hajduk svakako je pobjeda nad Interom na San Siru, gdje sam branio Hajduk od Milita i Sneijdera. Nažalost, nismo uspjeli nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice", rekao je Milić.

Prisjetio se i manje lijepih uspomena.

"Čvrsto sam odlučio otići jer sam želio igrati nogomet u boljim uvjetima. Osjetio sam i manjak respekta od strane Hajduka. Belgijska liga najbolja je za mene u ovom momentu. Bilo je i drugih opcija, ali ne i konkretnih ponuda", dodao je.

Pročitajte više