Badelj: Nadam se nastupu protiv Brazila, već tada ćemo tražiti svoju prigodu

Foto: Hina

VEZNJAK HSV-a Milan Badelj došao je na red za iznošenje dojmova iz reprezentacije, zadovoljan je dosadašnjim tijekom priprema, a već od susreta s Brazilom najavljuje početak velike borbe za drugi krug Svjetskog prvenstva.

"Voljeli bismo drugi krug, ali mi ćemo već u prvoj utakmici protiv Brazila tražiti svoju prigodu", izjavio je Badelj, kojeg poziv Kovača na popis od 30 reprezentativaca nije iznenadio. "Vjerovao sam da ću biti na širem spisku, imamo veliki broj kvalitetnih igrača, ali vjerovao sam u poziv."
 
"Nema straha kod mene, imam samopouzdanja, vjerujem da ću biti među 23 igrača", optimist je uoči objave konačnog popisa putnika u Brazil početkom lipnja. Kao i svaki pravi sportaš, neće se zadovoljiti samo s tim, nada se i minutaži već u prvom susretu.
 
"Moje je raditi, možda mi se onda i ispuni san i budem u momčadi za tu utakmicu", poruka je koju je poslao, a za njegovo dobro raspoloženje na pripremama zaslužan je i klupski rasplet sezone, HSV je u dodatnim kvalifikacijama uspio sačuvati mjesto u Bundesligi.
 
"Pao nam je teret s leđa. Ovdje sam sretan, okruženje je odlično", zaključio je Badelj, kojem su također otpadanjem Kranjčar porasli izgledi da bude na skraćenom popisu izbornika Kovača.

Pročitajte više