Badra Harija čeka višegodišnja zatvorska kazna!?

Foto: Cropix

BADR HARI posljednjih mjeseci malo je skrenuo pažnju sa svojih pravnih problema koje ima u Nizozemskoj gdje se protiv njega vodi suđenje za pokušaj ubojstva, a postoji i više optužnica za nanošenje teških ozljeda.

Prije nešto malo više od pola godine bila je to tema koju su pratili svi svjetski borilački mediji, ali nakon toga je ipak uspio dobiti odobrenje da se brani sa slobode, a zatim je i prihvatio iznenadnu priliku da nastupi na K-1 World Grand Prix Finalu u Zagrebu gdje je uz našeg Mirka Filipovića bio glavna zvijezda.

Odradio je nakon toga i revanš protiv Zabita Samedova u Moskvi gdje je poražen tehničkim nokautom, no navodno je iznimno dobro i zaradio tom prilikom.

Je li mu to bio posljednji meč u karijeri barem kad je u pitanju idućih nekoliko godina, mogli bismo saznati već početkom ove jeseni za kad je najavljena objava presude zbog napad na Koena Everinka. Presuda bi trebala biti objavljena 10. listopada.

Iako je teško predvidjeti kakva će biti odluka suda, većina očekuje višegodišnju zatvorsku kaznu za sjajnog marokanskog teškaša s obzirom da je slučaj protiv njega prilično čvrst.

Pročitajte više