Barcelona će za Suareza morati platiti više, čak 94 milijuna eura

Foto: Screenshot/Mundo Deportivo

BARCELONA želi dovesti Luisa Suareza, no daleko je to od riješenog posla, a katalonski Mundo Deportivo, dnevni list blizak klubu s Camp Noua, donosi informaciju da će vrijednost mogućeg transfera biti još nešto viša od najavljenog.

Spominjala se odšteta od 75 milijuna eura, zatim i od 90, a nove informacije govore da će transfer vrijediti 94,6 milijuna eura. Razlog je postojanje klauzule u ugovoru Urugvajca, a visinu odštete Katalonci ne mogu umanjiti uključivanjem Alexisa Sancheza u transfer, jer po zadnjim informacijama Čileanac ne želi put Anfielda.
 
Treba vidjeti jesu li na Camp Nouu spremni platiti ovako visoku cijenu, koju Liverpool ne smanjuje niti u novonastaloj situaciji, odnosno uz Suarezovu suspenziju do studenog. Također, moguće je i da se neki drugi klub uključi u posao.
 
Podsjetimo, urugvajski ofenzivac je i prošlog ljeta bio blizu odlaska s Anfielda, čak je i sam tražio transfer, no na kraju je ostao igrač Redsa i odradio sjajnu sezonu u kojoj se 31 put upisao u strijelce u sklopu Premiershipa.
 
 
 

Pročitajte više