Bokšić iz Vinjana u društvu Lewandowskog i Suareza: Rebić među "50 igrača koje morate kupiti ovog ljeta"!

Foto: Tom Dubravec / Cropix

ANTE REBIĆ, 19-godišnji napadač Splita velikog potencijala i sjajnih fizičkih predispozicija, tražena je roba na europskom nogometnom tržištu.

Pred otvaranje ljetnog prijelaznog roka i posebno uz činjenicu da ovog ljeta nema EP-a ili SP-a, glavna zabava za milijune nogometnih fanova širom svijeta su kalkulacije, prognoze i tračevi tko će od zvijezda gdje.

Na to nisu imuni ni ozbiljni mediji, pa tako ni ugledni engleski Guardian, koji je svoj obol transfer-groznici što već trese nogometne krugove, dao popisom "50 najtraženijih igrača na svijetu".

Uz imena igrača, njihovu dob i aktualni klub, navedeni su razozi zašto se očekuje da ovog ljeta napuste trenutnog poslodavca, kao i koja su im najizglednija nova i bogatija odredišta i cifra za koju se očekuje da odu.

Uz Cavanija, Lewandowskog, Suareza, Hummelsa, Rooneya, Douglasa Costu, Teveza, Gundogana, Villu, Fellainija... i jedno domaće i poznato lice!

"Ante Rebić, 19-godišnji napadač Splita snažne građe, čija se vrijednost kreće oko milijuna funti, nedavno je debitirao za U-21 reprezentaciju Hrvatske i postao ključni strijelac svog kluba.

Povezuje ga se s Parmom i Tottenhamom, koji je navodno već poslao ponudu za njega, kako bi ga što prije ugrabio." piše Guardian o napadaču kojeg zbog robusnosti i brzine uspoređuju s Alenom Bokšićem.

U svakom slučaju, sjajna reklama za mladog Antu, koja mu je svakako barem malo približila cijenu ka onih "6 milijuna funti" ili "12 milijuna eura", koliko se pisalo da će iznositi njegov transfer u Tottenham, iako je Andre Villas-Boas rekao da nema pojma tko je Rebić i da nikad nije čuo za njega.

Pročitajte više