Cedevita dočekuje Zvezdu u trećoj utakmici finala: "Želimo im uzvratiti za neugodne poraze iz Beograda"

Foto: KKCedevita

NAKON dva poraza u Beogradu, Cedevita u srijedu od 20:30 sati dočekuje Zvezdu u trećoj utakmici finala ABA lige. Izabranicima Jasmina Repeše treba pobjeda kako bi ostali u igri za naslov.
 
"Evidentno je da je veliki interes za utakmicu i evidentno je da će dvorana biti puna. Dat ćemo sve od sebe da Zvezdi uzvratimo za ove poraze koji su bili neugodni u Beogradu", rekao je Repeša uoči petog ovosezonskog okršaja Cedevite i Zvezde. U dosadašnja četiri slavila je beogradska momčad.
 
I Miro Bilan, centar hrvatskog prvaka, uvjeren je u veliku podršku s tribina.
 
"Siguran sam da navijače ne moram pozivati, da će sami doći. Već protiv Budućnosti je bilo dobro, a sada je finale... Siguran sam da će biti dobra atmosfera koja će nas voditi do pobjede."
 
Radonjić: Čeka nas velika borba
 
Ni Cedevita ni Crvena Zvezda dosad nisu osvajali regionalnu ligu.
 
"Obje momčadi silno žele titulu. Moramo biti koncentrirani svih 40 minuta i na njihovu čvrstu igru moramo odgovoriti čvrsto. Čeka nas velika borba", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić i dodao:
 
"Imali smo puno iskušenja u ovoj sezoni i sa svima izašli na kraj na najbolji način. Morat ćemo i sada pokazati kvalitetu i ostvariti još jednu pobjedu."
 

 
U slučaju Cedevitine pobjede i četvrta utakmica će se igrati u Zagrebu, a potencijalna peta odlučujuća u Beogradu, jer je Zvezda ostvarila bolji omjer u regularnom dijelu sezone.
 

Pročitajte više