Chelsea sprema Srni i Eduardu osvetu: "Šahtar je dobar, ali mi smo bolji"



ROBERTO DI MATTEO nije zaboravio na "šamaranje" koje je njegov Chelsea pretrpio u Ukrajini. Dvoboj odigran krajem listopada u Donbass Areni nije dobro završio za europskog prvaka. Ukrajinci su slavili golovima Teixeira i Fernandinha, dok počasni pogodak za Chelsea postigao Oscar. Večeras, od 20:45 sati, Chelsea se ima priliku osvetiti za taj vrlo neugodan poraz.

"Mislim da trebamo odigrati savršenu utakmicu ako želimo pobijediti Šahtar", rekao je u uvodu utakmice trener Bluesa Roberto Di Matteo.

"Srećom, imam igrače koji to mogu ostvariti. Šahtar je zbilja jaka ekipa, ali mi smo na domaćem terenu i tu smo zbilja jaki. Moramo biti na najvišem nivou", objasnio je Di Matteo, koji se osvrnuo na prvu utakmicu u skupini.

"Oni su nam vrlo rano u utakmici zabili gol. Mi smo krenuli odmah u napad, a oni su svoju priliku čekali iz kontri. No, vjerujem da ćemo ovog puta mi biti ti koji će susret otvoriti bolje i da ćemo uzeti pobjedu", poručio je strateg Chelseaja za službenu stranicu UEFE.

"Možemo pobijediti europskog prvaka"

S druge strane, Šahtar ne dolazi u London s bijelom zastavom. Dapače...

"Rekao sam svojim igračima da se svakoga može pobijediti, pa čak i veliki Chelsea", poručio je Lucescu.

"Znam da je za Chelsea ovo velika utakmica. Čak je i sam Di Matteo to priznao. Oni jesu jaki, ali mi nismo slabi. U dobroj smo formi i imamo se pravo nadati pozitivnom rezultatu", za kraj će Lucescu.

Pročitajte više