Cro Cop žestoko odgovorio Overeemu: Izdrogiran i dopingiran pljunuo je na cijeli sport

Foto: Fightsite

MIRKO FILIPOVIĆ oštro je reagirao na posljednje komentare svog nekadašnjeg suparnika Alistaira Overeema, koji je uvjeren da Cro Cop ne želi s njime ponovo ući u okršaj zbog straha nakon njihovog prvog okršaja.

> Overeem uvjeren: Za Cro Copa sam velika glavobolja, nema ništa od naše borbe

"Ja sam za Cro Copa velika glavobolja i on to zna. Do naše borbe neće doći, to sam siguran, jer ima izuzetno lošu memoriju na naš prethodni meč. U toj borbi sam ga razbio, no isto tako sam ga uništio i mentalno", rekao je nedavno Overeem.

Nizozemac je u ranijem okršaju Mirka pogodio koljenom u međunožje te hrvatski borac nije bio u stanju nastaviti. Iz tog razloga je njihova borba završila bez odluke o pobjedniku, a za revanš nisu dobili priliku. Overeem je za Index još prije šest godina tvrdio da je prilike bilo, a Cro Copa je nazvao lažovom, no istovremeno rekao da mu se divi kao jednom od svojih uzora.

Filipović je započeo svoj povratnički pohod u UFC-u pobjedom u revanšu s Gonzagom, a još čeka sljedećeg protivnika. Overeemu brzo odgovorio...

"Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani i to maloumnim izjavama traže istu. I to osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunila na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina", napisao je Cro Cop na svom Facebooku.
 

Pročitajte više