Dajte nam Beckhama: Nikoga ne zanimaju Liga prvaka, PSG i Valencia, svi žele samo Njega!

Foto: AFP

VIJEST koja je razočarala navijače PSG-a glasi: "David Beckham neće igrati protiv Valencije na Mestalli". Francuski mediji pišu kako je Englez još uvijek fizički nespreman te da će prve minute u dresu Parižana upisati u francuskom prvenstvu, a da će Carlo Ancelotti još razmisliti hoće li Beckham uopće igrati u Ligi prvaka.

> Neporaženi Juventus stiže na Celtic Park: "Momčad koja je srušila Barcelonu treba shvatiti ozbiljno"

"Koja je Beckhamova uloga u PSG-u?"

Iako ga Talijan nije uvrstio u kadar igrača koji će konkurirati za dvoboj osmine finala Lige prvaka, novinare su samo zanimale informacije oko Beckhama.

"David je odličan igrač i ne vjerujem da je doveden kao marketinški trik. Još uvijek ne znam koja je njegova uloga u PSG-u. Nemojte me krivo shvatiti, mi smo Beckhama dočekali raširenih ruku, ali trener je taj koji će odlučiti hoće li on igrati ili ne, odnosno koja će biti njegova uloga", rekao je Ezequiel Lavezzi na novinskoj konferenciji.

Ancelotti: Bit će to otvorena utakmica

Bilo kako bilo, PSG se sprema za veliki dvoboj protiv Valencije koji je na rasporedu danas (utorak) od 20:45 sati.

"Valencija je organizirana ekipa koja ima talentirane igrače. Ne mislim da smo favoriti, ali imamo ekipu koja je iskusna i koja zna što radi na terenu. Bit će to otvorena utakmica, odličan šou. Očekujem tešku, ali zabavnu utakmicu", naglasio je Ancelotti.

Valverde: Želimo pobijediti PSG!

S druge strane, Ernesto Valverde, trener Valencije, smatra kako njegova momčad ima snage izbaciti PSG iz LP-a.

"Mi imamo cilj, a to je prolazak u četvrtfinale. Mi želimo pobijediti PSG i želim da to svima bude jasno. Ovdje smo da pobijedimo. U posljednje vrijeme forma nam raste, igramo čvrsto i koncentrirano. Moramo držati PSG pod kontrolom. Njihovi najopasniji igrač je Zlatan Ibrahimović, a ne smijemo zaboraviti niti Thiaga Mottu i Thiaga Silvu", rekao je Španjolac.

I za kraj, Beckham će utakmicu promatrati s tribina. 

Pročitajte više