Dinamo za protuvrijednost bureka daje radost ulaska u Ligu prvaka: Na Skenderbeu već od 10 kuna

Foto: Index

POBJEDOM kod Skenderbeua (2:1) u prvoj utakmici play-offa LP, Dinamo je došao na korak do 15 milijuna eura, koliko jamči plasman u skupinu natjecanja.

Kako bi na uzvratu na domaćem terenu, koji se na Maksimiru igra u utorak u 20.45 sati imali što veću pomoć navijača i što više uzvanika na očekivanoj proslavi velike zarade kluba Mamićevih, u Dinamu su za gostovanje albanskog prvaka odredili popularne cijene ulaznica:

Na navijačku sjevernu tribinu može se za samo 10 kuna. Pučka istočna košta 20, a gospodska zapadna 30 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti na Ticket pointu ispred stadiona svakog dana od 10 do 19 sati, a na dan utakmice od 10 do 21:30 sati, odnosno do kraja prvog poluvremena. Danas je počela i online prodaja ulaznica.

Iz Dinama podsjećaju da su sve ulaznice personalizirane, što znači da je prilikom kupovine za svaku ulaznicu potrebno predočiti važeći osobni dokument, presliku ili fotografiju dokumenta. Jedna osoba može kupiti maksimalno četiri ulaznice, uz predočenje osobnog dokumenta za svaku ulaznicu.

Podsjećaju i na godišnje ulaznice za sezonu 2015/16. koje vrijede za sve domaće utakmice Dinama na Maksimir, kao i za europske utakmice, odnosno za utakmice grupne faze UEFA natjecanja.

Cijene godišnjih ulaznica iznose 250kn tribina Sjever, 400kn tribina Istok i 550kn tribina Zapad. Članovi kluba imaju 20 posto popusta na kupovinu godišnje ulaznice, uz predočenje važeće članske iskaznice.

Pročitajte više