Goran motivira Čilića: Ako nisi spreman za Đokovića, bolje otiđi na plažu

Foto: Guliver Image/Getty images

"AKO MARIN negdje ima šansu pobijediti Novaka, onda je to u New Yorku", smatra Goran Ivanišević uoči večerašnjeg (23 sata) polufinalnog okršaja US Opena između svog učenika Marina Čilića i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića.
 
"Ovo je njegov omiljeni teren i omiljena podloga. Mora biti agresivan i vjerovati u svoje udarce. Svi već vide finale Đoković - Federer, ali pričekajmo..."
 
Podsjetimo da Čilić u dosadašnjih 13 okršaja sa Đokovićem nije upisao pobjedu, te da je osvojio samo pet setova.
 
"Jednog dana će ga Marin pobijediti, a možda to bude baš danas."
 
"Brine me Marinova ozljeda jer ako nisi 100 posto spreman protiv Đokovića bolje ti je otići na plažu"
 
Ivanišević je zabrinut jer Čilić od okršaja sa Chardyjem vuče ozljedu zgloba.
 
"Marin dobro udara lopticu, ali nas brine skočni zglob. Čudi me i da je uopće igrao protiv Tsonge jer dan ranije nije trenirao. Ponosan sam na njega... Sada igra sa čovjekom od kojeg je izgubio od svih 13 okršaja i nadam se da će mu zglob biti dobro. Volio bih da bude potpuno spreman jer ako nije tako protiv Đokovića, onda možeš otići na plažu i gledati TV. Čak i sa 100 posto nisi siguran da imaš šansu protiv Đokovića. Novak je poput morskog psa. Kad nanjuši krv, gotovo je. Pojest će vas."
 
Kako je Goran motivirao Marina?
 
Legendarni hrvatski tenisač otkrio je i kako je motivirao Marina uoči US Opena na kojem brani naslov pobjednika.
 
"Nije igrao dobro uoči New Yorka... Rekao sam mu: "Slušaj, ni prošle godine nisi igrao dobro uoči US Opena, pa si ga osvojio."
 

Pročitajte više