Hajdukovci pred Osijek: "Želimo se pobjedom oprostiti od Poljuda"

Foto: Screenshot

HAJDUK u nedjelju na Poljudu u pretposljednjem 35. kolu Prve HNS dočekuje Osijek. Zbog kazne Disciplinskog suca HNS-a trener Hajduka Igor Tudor propustit će i Osijek, ali i još pet narednih utakmica.

Iako su Splićani u krizi, svlačionica želi s pozitivnom atmosferom završiti sezonu. Utakmicu s Osiječanima najavili su stoperi Hajduka Mario Maloča i Goran Milović.

''Imamo sreće da smo možda sad upali u tu krizu. Isto tako želimo sad u ovoj zadnjoj utakmici na Poljudu gdje Osijek dolazi s imperativom pobjede, oprostiti se pobjedom. Mislim da ova momčad ima tu kvalitetu, a i zaslužuje da nakon nekog vremena osvoji i ta tri boda'', najavio je kapetan Mario Maloča i poručio:

''U utakmicu ćemo ući maksimalno ozbiljno, a to govori i činjenica da ćemo ovih dana do utakmice cijele dane biti na stadionu i mislim da samim tim možemo pokazati koliko ozbiljno shvaćamo tu utakmicu. Stvarno želimo tu pobjedu i da u zadnjem kolu Dinamu dođemo s malo više samopouzdanja''.

Goran Milović osvrnuo se na odluku stručnog stožera da momčad do kraja prvenstva svakodnevno bude na stadionu cijeli dan.

''Jednostavno se želimo svi skupa stisnuti i biti ovih nekoliko dana što složniji i posvetiti svu energiju utakmici s Osijekom. Nije normalno da Hajduk bude u ovakvoj negativnoj seriji i mislim da nas je to sve pogodilo. Mislim da smo bliskiji i da će nas to sve pogurati u nedjelju protiv Osijeka'', poručio je Milović.


Hajduk - Osijek

Glavni sudac: Marijo Strahonja (Zagreb)
Pomoćnik: Igor Krmar (Zagreb)
Pomoćnik: Dario Vrabec (Zagreb)
Četvrti sudac: Lukša Klaić (Konavle)

Delegat: Robert Balen (Zagreb)
Kontrolor: Damir Pervan (Bjelovar)

Pročitajte više