Indiana razbila jadni New York, Oklahoma ograničila Houston na 19 koševa u drugom poluvremenu!

Foto: Guliver Image/Getty Images  

OSIM Atlante i Brooklyna, koji su  igrali u londonskoj O2 Areni, u NBA su u noći s četvrtka na petak bile aktivne još samo četiri momčadi.

Indiana je razbila New York na svom parketu sa 117:89, za devetu uzastopnu domaću pobjedu, dok je Oklahoma slavila kod Houstona 104:92.

Indiana je obranom učinila New York nemoćnim: Knicksi nakon prve četvrtine, u ostalima nisu uspijevali zabiti više od 21 koša. Indiana je imala više raspoloženih strijelaca: Lancea Stephensona (28 poena, po četiri skoka i dodavanja), Paula Georgea (25 poena, sedam skokova i tri asista) i još četvorice igrača s dvoznamenkastim brojem koševa.

New York je imao slab šut od 40 posto, te samo 21 posto za tri poena, a jedini koji se šuterski istaknuo bio je Carmelo Anthony sa 28 poena i sedam skokova.
 
Houston je u prvom poluvremenu Oklahomi zabio 73 poena, a u drugom samo 19.
 
Zaliha koševa iz prvog dijela pokazala se nedovoljnom za slavlje protiv Oklahome koja je u nastavku odigrala savršenu obranu. Ibaka i društvo su uništili domaći napad, dok je Kevin Durant zabio 36 poena uz pet skokova i sedam dodavanja.
 

Pročitajte više