Ivanišević najavio jubilarni okršaj Čilića i Đokovića: "Ovo je četvrtfinale Wimbledona, sve je otvoreno!"

Foto: Hina

MARIN ČILIĆ u svom prvom četvrtfinalu Wimbledona treba pravo čudo. Najboljem hrvatskom tenisaču na putu prema polufinalu stoji jedan od najboljih tenisača današnjice, Novak Đoković, koji još uvijek ne zna za poraz protiv prvog hrvatskog reketa. Njihov jubilarni deseti meč počinje danas u 14:30 sati.

"Ako te Nole zaskoči..."

Čilić i Đoković do sada su igrali devet puta i svih devet dobio je srpski tenisač, a Marinov trener Goran Ivanišević zna kako prekinuti Noletovu dominaciju.

"Što je, tu je... Našli su se u četvrtfinalu. Rekao sam da je Đoković favorit, ali nadam se da se mora prognoze neće ostvariti. Marin mora riskirati, jer je to jedini način da pobijediš Đokovića. Mislim ako te Nole zaskoči na početku meča, možeš pokupiti stvari i otići s terena", rekao je Goran.

Marin mora igrati agresivno

Čilić se jučer osvrnuo na negativan skor s Đokovićem, ali je rekao da ako ga negdje može pobijediti onda je to na travi.

"Da, trava i beton su Marinove najbolje podloge. Agresivno servira, ali Đoković igra najbolji retern svih vremena. Sve vraća! Marin mora biti agresivan kao u Parizu i Indian Wellsu. Ovo je četvrtfinale Wimbledona, sada je sve otvoreno i svako svakog može pobijediti", za kraj će Ivanišević. 

Pročitajte više