Ivković odbio sudjelovati na pressici s Medićem: "Neka prvo završi školu"

Foto: NKHajduk

NAKON utakmice trećeg kola HNL-a došlo je do verbalnog sukoba trenera Zagreba i Lokomotive. Tomislav Ivković, trener poražene Lokomotive, nije htio sudjelovati na konferenciji za medije s predsjednikom i trenerom Zagreba Draženom Medićem.

"Ovo nema veze s predsjednikom i trenerom Medićem, ovo što radim je da bih zaštitio trenere koji su u Hrvatskoj toliko podcijenjeni i toliko na lošem glasu da je jednostavno vrijeme da ljudi u HNS-u progledaju i donesu pravilnik da na klupi mogu sjediti samo treneri, a ne predstavnici klubova koji vrše funkcije trenera", rekao je Ivković i napustio prostoriju uz riječi: "Pa ne mogu ni ja biti kirurg ako nisam završio školu za to. Neka moj prijatelj završi školu, pa ću i ja doći na pressicu."

Medić, čija je momčad pobjedom 2:0 stigla do prvih bodova u sezoni, odgovorio je Ivkoviću da se treneri dokazuju na terenu.

"Razumijem stav gospodina Ivkovića, a trener bi se trebao dokazivati na terenu i teren najbolje definira svakog pojedinca koji se tim poslom bavi. Ja nažalost nisam položio, ali zasigurno ću poduzeti sve da i taj dio riješim."

Pročitajte više