Jarni oduševljen Velšaninom: Baleu treba uzeti vozačku zbog prekoračenja brzine

Foto: Getty images

DVOBOJ Real Madrida i Barcelone u finalu Kupa kralja prokomentirao je nekadašnji hrvatski reprezentativac i branič kraljevskog kluba Robert Jarni.

"S obzirom da je bilo dozvoljeno samo 130 kilometara na sat, a on je išao 190 ili 200, vjerojatno će mu biti oduzeta vozačka na šest mjeseci", šaljivo se Jarni osvrnuo na gol Garetha Balea.

"Fascinantna je brzina Velšanina, ali mene je oduševilo nešto drugo, kad se našao ispred golmana i hladnokrvno gurnuo špicom golmanu kroz noge, e to je bilo predivno za vidjeti", dodao je u razgovoru za Media Servis.

Barca je bez još jednog trofeja definitivno kompromitirala sezonu...

"Po mnogima, najbolja momčad svih vremena je u padu, a razloge je teško detektirati. Sve se poremetilo kad je došao Neymar i od kad su počele izlaziti stvari o Messiju, o njegovom ocu i njemu. Sve je to jako poremetilo i narušilo atmosferu u svlačionici", objasnio je.

"Čudi me da Barcelona kao tako veliki klub nije osigurala dva vrhunska stopera. Zna se da Puyol više neće igrati, Pique se ozlijedio i sad su u ovoj finalnoj utakmici ostali bez oba stopera. Rukovodstvo Barce je to trebalo ranije predvidjeti i morali su prije kupiti stopere koji adekvatno mogu zamijeniti ovu dvojicu", smatra Jarni.

Pročitajte više