Legenda Liverpoola: Bale mora otići od mrzovoljnog Ronalda

Foto: Hina

"GARETH BALE trebao bi se vratiti kući, u Premierligu", smatra Jamie Carragher, legendarni igrač Liverpoola.
 
Carragher je nezadovoljan činjenicom da Bale u Realu ne igra najbolje, te što je Velšanin u ratu s navijačima kraljevskog kluba.
 
"Bale bi bio legenda da igra bilo gdje drugdje. Za prvu sezonu u Realu zaslužio je taj status. Vodeći gol u finalu Lige prvaka? Rušenje Barcelone u finalu Kupa Kralja? Međutim, to ništa ne znači za navijače koji vole pronaći žrtvenog jarca", piše Carragher u kolumni za Daily Mail.
  

 
"Ronaldo ne želi da je netko iznad njega"
 
"Gledao sam ga u srijedu navečer protiv Juventusa i vidio sam plašljivog igrača, igrača koji nema odlučnost. Bale bi se trebao vratiti u Premierligu već ovog ljeta", smatra Carragher i navodi razloge zašto bi Velšaninu bolje bilo na Otoku.
 
"Povratak kući imao bi smisla jer bi zabijao više golove budući da ne bi bilo Cristiana Ronalda. Ronaldo ne želi da je netko iznad njega i uvijek će biti prvi čovjek Reala. Ne poznajem ga, ali ne vjerujem da u svlačionici zagrli Balea i popriča s njim. Dovoljno se sjetiti kako je mrzovoljan bio kada je Bale protiv Levantea postigao gol, a ne on. I što Ronaldo bude mrzovoljniji kada Gareth nešto napravi, tako će i odnos publike prema Baleu biti sve lošiji."
 
Ove sezone Bale je postigao samo 17 golova u 47 nastupa za Real, koji će godinu najvjerojatnije završiti bez ijednog trofeja.
 

Pročitajte više