Lijepa i opasna: Provjerite zašto svi čekaju UFC debi ove Ruskinje

Foto: Fightsite

UFC Fight Night spektakl kojeg će za nekoliko tjedana u Poljskoj predvoditi Cro Cop i Gonzaga je dobio još jedan zanimljiv ženski par.

Odprije smo znali da će u Krakowu nastupiti Claudia Gadelha i Aisling Daly, odnosno Joeanne Calderwood i Maryna Moroz, a ovih dana je na popis borbi dodan još jedan dvoboj u slamka kategoriji ženske UFC divizije; onaj između Ruskinje Alexandre Albu i Poljakinje Izabele Badurek.

Već se dugo čeka službeni debi Alexandre Albu, naveliko hvaljene ruske borkinje, a napokon će se i dogoditi, 11. travnja u Krakowu, na UFC Fight Nightu 64. Albu je UFC ugovor dobila nakon samo jedne profesionalne  MMA borbe, no o njoj se pričalo već i prije nje, kako zbog njenih vještina, tako i zbog njenog izgleda.

Ovom borbom službeno je kompletiran program Fight Nighta kojeg u Krakow Areni predvode Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga. Na njemu se nalazi devet muških i čak tri ženske MMA borbe, a nastupa čak osam poljskih boraca i borkinja.

Za vas smo izabrali nekoliko fotografija Alexandre Albu koja će u Krakowu imati svoj UFC debi, a koja se u prošlosti profesionalno bavila i bodybuildingom te se najtecala u "fitness" disciplinama. Možemo samo reći, opasna i lijepa...

UFC Fight Night 64: Cro Cop vs. Gonzaga II

Mirko Filipovic vs. Gabriel Gonzaga
Jan Blachowicz vs. Jimi Manuwa

Krzysztof Jotko vs. Garreth McLellan
Sergio Moraes vs. Peter Sobotta
Daniel Omielanczuk vs. Anthony Hamilton

Pawel Pawlak vs. Sheldon Westcott
Seth Baczynski vs. Leon Edwards
Marcin Bandel vs. Jason Saggo
Aisling Daly vs. Claudia Gadelha
Joanne Calderwood vs. Maryna Moroz
Taylor Lapilus vs. Rocky Lee
Aleksandra Albu vs. Izabela Badurek

Pročitajte više