Mamić: Sammir ima ponudu iz Brazila, ali bliže je ostanku na Maksimiru

Foto: HINA

ZORAN MAMIĆ prokomentirao je situaciju oko Sammira i njegovog ugovora koji traje do ljeta 2014. godine.

"Nije još potpisao novi ugovor s Dinamom, ali mislim da su veće šanse da će potpisati nego da neće. Iskreno, on ima ponudu jednog brazilskog kluba i ako taj klub ispoštuje što su razgovarali onda će otići u Brazil", rekao je Mamić.

"Samo oni zasada dolaze u obzir ako se nešto novo ne dogodi. Ipak, moj osjećaj iz naših razgovora je da je bliži ostanku u Zagrebu", prenosi izjavu sportskog direktora i v.d. trenera Zorana Mamića službena stranica Modrih.

"Lokomotiva je opasna momčad"

Mamić se zatim okrenuo utakmici protiv Lokomotive.

"Nova utakmica, novi izazov i želimo nastaviti pozitivnu klimu koju smo izgradili u posljednjih par utakmica, odigrati dobro i upisati pobjedu. Ne znam još sastav, ali imamo dosta problema. Husejinović je već dulje out, Pamić također neće igrati, a upitni su Sammir, Halilović i Soudani. Alžirac je dobio neugodan udarac u donji dio leđa, Alen se sa Svjetskog prvenstva vratio s ozljedom zgloba, a Sammira boli stopalo od PSV-a. To su jako neugodne ozljede, ima "milijarda" malih kosti u stopalu i treba vremena dok sve zaraste", objasnio je Mamić, koji je zatim rekao nešto i o protivniku. Kako ozbiljno shvatiti Lokomotivu, koja nikada nije pobijedila Dinamo.


"Lokomotiva je dobra momčad koja bez obzira na veliku fluktuaciju igrača igra jako dobro, imaju dobre pojedince i mogu biti jako opasni. Ako ne budemo pravi onda ćemo imati problema, no ja sam siguran da će momčad dobro stajati na terenu i da ćemo ostvariti pobjedu. Istina je da smo sve utakmice dobili, ali ako se ne varam samo je jednom ili dva puta bilo lagano za nas. Sve ostale utakmice su na našu sreću bile uspješne za nas, ali i neizvjesne", rekao je Mamić.

"Dinamo je najzaslužniji za neizvjesnost prvenstva"

U Splitu se stvorila euforija. Mnogi sanjaju kako će Hajduk nakon dugo godina posta doći do naslova prvaka.

"Najzaslužniji za neizvjesnost prvenstva je Dinamo. Drugi klubovi nisu osvojili puno više bodova nego prijašnjih godina, ali smo mi osvojili manje. Kada se mi konsolidiramo, a na dobrom smo putu, onda sam siguran da će stvari doći na svoje mjesto", za kraj će Mamić. 

Pročitajte više