Mamić i Žužul miljenici političara: Primio ih Bandić, Kolinda među prvima u loži Maksimira

Foto: Hina

PRIJE finala Kupa, predstavnike klubova primio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.


Izaslanstva predvođena Žužulom i Mamićem starijim pojačao je i vrh HNS-a,
predsjednik Davor Šuker i Damir Vrbanović.

"Sretan sam da vas mogu ugostiti. Grad Split i Splićani sretni su da imaju svog predstavnika u finalu, igra se 24. put finale Kupa i drago mi je što će večeras pobijediti hrvatski nogomet i sinergija vašeg zajedništva. Premalo nas je da bismo se dijelili, a večeras neka bude što više gledatelja i golova. Iako sam počasni predsjednik Dinama, neću reći za koga bih volio da pobijedi." rekao je Bandić.

Nakon što su posjetili zagrebačko poglavarstvo, finalisti Kupa preselili su se na Maksimir, gdje je požurila i predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović, koja je zajedno s prvim posjetiteljima (oko 19.20 sati) došla na stadion.

KGK je utakmicu reprezentacije Hrvatske protiv Norveške gledala među pukom na zapadnoj tribini, ali za ovu prigodu preselila se u svečanu ložu Maksimira.

Na prošlogodišnjem izdanju finala Kupa predsjednik HNS-a Davor Šuker zabranio je tadašnjem ministru sporta Željku Jovanoviću, da kao izaslanik bivšeg predsjednika i pokrovitelja susreta Ive Josipovića dodijeli pobjednički pehar. Nova predsjednica ima puno bolji tretman na stadionu i u okruženju svog pokrivitelja Zdravka Mamića i njegove sljedbe. 

Pročitajte više