Mamić najavio sudar s filijalom i okrznuo Hajduk: "Oni nam više nisu konkurenti"

Foto: Hina

VEĆ u drugom kolu nove sezone hrvatskog prvenstva susrest će se hrvatski prvak Dinamo i njegova neslužbena filijala Lokomotiva. Zagrebački derbi igra se u petak od 20:15 u Kranjčevićevoj.


"To je utakmica kojom želimo nastaviti dobru seriju, želimo ju dobiti bez da primimo gol. Zahtjevi su isti kao i na prošlim utakmicama", počeo je trener "modrih" Zoran Mamić najavu utakmice.

"Pokazali su u Osijeku da su vrlo nezgodni, željni igre, brzi i rastrčani tako da neće biti lagano. Ako od prve minute ne uđemo kako treba imat ćemo velike poteškoće. Niti jedna utakmica s njima nije lagana. Dovoljno se sjetiti samo prošle u kojoj smo izjednačili u posljednjim minutama iako smo imali puno šansi", dodao je Mamić.

Protiv Lokomotive je Mamić najavio promjene u momčadi u odnosu na posljednje utakmice. Navijačima će se prvi puta predstaviti i novo pojačanje Wilson Eduardo.

Hajduk je ovih dana neizbježna tema nakon što se splitski klub ponovo pobunio zbog statusa kojeg ima unutar HNS-a.

"Dvojbeno je treba li netko iz Dinama ili tko se preziva Mamić komentirati poteze Hajduka, ali ja to ne bih radio. Oni nama više, nažalost, nisu konkurenti, neka se bave sami sa sobom i rade ono što misle da je ispravno", rekao je Zoran Mamić.

 

Pročitajte više