Najveća španjolska briga pred Irsku: Previsoka trava na lošem terenu u Gdanjsku!



GDANSK Arenu španjolske zvijezde ne pamte po dobrom. Ne samo da su tamo prosule dva boda protiv oslabljene i raštimane Italije, nego su se poslije utakmice žalile i na očajni travnjak, koji je u takvom stanju da na njemu nisu željeli trenirati prije utakmice s Ircima.

Španjolska - Irska: Čudo ili "Masakr u Gdanjsku"

Trap je svoje igrače ipak poveo u iskušavanje travnjaka u Gdanjsku, zbog kojeg Španjolci žale što su nositelji skupine i imaju "privilegiju" da na travi koja im već toliko ide na živce, a na njoj moraju igrati još protiv Irske danas i Hrvatske 18. lipnja.


Naravno, poljski domaćini su se odmah ustrčali kako bi poboljšali stanje travnjaka i tako udobrovoljili najuglednije goste i branitelje europskog naslova. Dobra vijest je što se na obali Baltika večeras očekuje kiša koja će riješti problem presuhog terena, na što su se žalili Talijani i Španjolci.

Trapattoni je na jučerašnjoj presici rekao kako bi volio da pada kiša jer su njegovi igrači odrasli u takvim vremenskim uvjetima. Međutim, iako je protiv Hrvatske lijevalo, Irciu su tom prilikom ostali na suhom.

Nakon što im je rečeno da će teren biti natopljen i to prirodnim putem, Španjolcima je glavni prigovor trava, koja im je na terenu Arene previsoka, ali dobili su jamstva da će prije utakmice biti podšišana.

Pročitajte više