Nove najave na Dvoznaku tijekom cijelog dana

Foto: Screenshot; Dvoznak.com

DVOZNAK.com je revolucionaran alat u svijetu klađenja koji svakodnevno pomaže brojnim igračima u regiji u pronalasku puta k dobitku.

Mnogi od njih su taj put već pronašli, a svima ostalima od nedavno je posao olakšan. Na stranicama Dvoznaka često se ističe kako su njihove najave sportskih događaja velika pomoć prilikom klađenja. Htjeli ste se u to i sami uvjeriti no niste imali vremena ujutro pročitati sve objavljene najave? Znalo bi se odjednom pojaviti i 250 do 300 najava i niste znali odakle krenuti, a već bi se oko 11h pojavile prognoze koje bi okupirale Vaš interes? Kako bi Vam omogućili da sami otkrijete brojne informacije koje mogu pomoći prilikom izbora ili odustajanja od oklade dio najava se sada objavljuje ranije od uobičajenog i standardnog vremena (09.45h). Moći ćete čitati nogometne, hokejaške i teniske najave već popodne ili večer prije odigravanja same utakmice ili meča.

"Primijetili smo da čitatelji sve više prepoznaju vrijednost u samim najavama, no da imaju premalo vremena za čitanje svega što ih zanima. Kada bi se sve najave pojavile ujutro u isto vrijeme, ne bi se mogli odlučiti odakle krenuti. Probali smo im to olakšati ranijom objavom najava“, objašnjava glavni urednik Dvoznaka Hrvoje Reljanović razloge ranije objave dijela najava.

Ovim činom Dvoznak prestaje biti jutarnja aktivnosti te postaje cjelodnevnom zanimacijom. Više niste prisiljeni biti ujutro u 9.45h uz računalo čekati nove najave, već će one postepeno biti objavljivane tijekom cijelog dana. Do jutra će tako mnogi imati mogućnost 'skicirati' zamišljene oklade i napraviti kvalitetniju pripremu vlastitog klađenja.

"Naš cilj je pomoći igračima da hobi pretvore u isplativu investiciju. Poučeni dosadašnjim iskustvom vidjeli smo kako je moguće u pojedinim sportovima/natjecanjima napisati kvalitetnu najavu s aktualnim informacijama i večer prije odigravanja tog susreta ili meča. Nema smisla da ta najava čeka jutro da bude objavljena, jer sigurno postoji veliki broj onih koji bi je rado pročitali ranije nego što je to dosad bio slučaj“, zaključuje Reljanović.

Teniska sezona na Dvoznaku Cjelodnevno ažuriranje stranice i objava novih najava posebno će do izražaja doći odmah u siječnju. Već tradicionalno najbolji svjetski tenisači i tenisačice u Aziji i Australiji bruse formu za Australian Open. S obzirom na razlike u vremenskim zonama, najave većine mečeva će se objavljivati tijekom dana po završetku onih prethodnih. Ne propustite otkriti tko u 2013. godinu ulazi spreman i s velikim očekivanjima, a tko će od tenisača i tenisačica lošim rezultatima platiti slabu pripremu. Vi nemojte ponoviti njihove pogreške.

Pročitajte više