Novi opasan poraz Lakersa! Bryant završio na štakama

Foto: Scrrenshot

DVIJE NEUGODNE situacije za Lakerse: poraženi su u gostima kod Milwaukee Bucksa, a Kobe Bryant napustio je teren na štakama. Devet utakmica do kraja regularnog dijela, u jeku borbe Lakersa za play off, Bryant je ponovo zabrinuo navijače. No, riječ je o lakšoj ozljedi, vjerojatno je natukao kost noge i novinarima je prije ulaska u bus poručio: Računajte na mene.

Lakersi su poraženi 113:103. Bryant je zabio 30 poena, ali ovaj poraz mogli bi skupo platiti. Utah gostuje kod Portlanda i može im uzeti osmu poziciju.

Bryant se na četiri poena približio četvrtom strijelcu NBA lige svih vremena, velikom Wiltu Chamberlainu (31.419). Za Buckse odličnu su partiju odigrali Larry Sunders s rekordom karijere (21 koš), Ersan Ilyasov i Brandon Jennings s 20 koševa te Ellis s 18. Bili su raspoloženi i prekinuli su niz od četiri poraza. Lakersi su izgubili četvrtu od posljednjih pet utakmica! 

Srećom za njih, Dallas nije iskoristio pobjedu Bucksa. Poraženi su u Teksasu 103:78. "Ubila" ih je druga momčad Istoka, Indiana, u trećoj četvrtini (na poluvremenu su bili u egalu 41:41). Indiana je došla do 25 koševa viška;  Paul George ubacio je 13 od svoja 24 koša u trećoj četvrtini. Mavericksi kaskaju za 1.5 pobjedu iza Lakersa, te pobjedu iza Utah Jazza na Zapadu.

U derbiju začelja Zapada Sacramento je u gostima potukao Phoenix 117:103, a DeMarcus Cousins zabio je 34 poena. Za domaćine je Luis Scola ubacio 25.

Pročitajte više