Odluke nakon jedanaesteraca: Atletico bez Mandžukića poražen od Club Americe, Liverpool bolji od Cityja

Foto: Guliver Image/Getty Images

MADRIDSKI Atletico odigrao je pripremnu utakmicu protiv meksičkog Club Americe, u sklopu EuroAmericana Cupa. U sastavu Rojiblancosa nije bilo hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića.

Kako je u regularnom dijelu bilo 0:0, pristupilo se izvođenju udaraca s bijele točke, Meksikanci su bili uspješniji i slavili 3:2. Zabili su za Club Americu Jimenez, Zuniga i Gonzalez, uz promašaje Velasca i Burona, dok su za Madriđane precizni bili Gabi i Mirana, a promašili su Siquiera, Koke i Suarez.

U sklopu istog turnira Palmeiras je bio bolji od Fiorentine. Poveli su Brazilci 2:0 golovima Oliveire i Leandra, a za Talijane je u 73. smanjio Giuseppe Rossi.
 

 
Na International Champions Cupu noćas je na rasporedu bio engleski derbi između Liverpoola i Manchester Cityja. Pogocima Hendersona i Sterlinga Redsi su dva puta hvatali gol zaostatka nakon poentiranja Jovetića, a odluka je pala nakon jedanaesteraca.
 
Za klub s Etihada pogodio je samo Iheanacho, precizni nisu bili Kolarov, Yaya Toure i Navas. Za Liverpool je prvi jedanaesterac promašio Sturridge, a kasnije su bili precizni Can, Henderson i Lucas.

 

Pročitajte više